رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی گفت: شهید فخری زاده درهمه پروژه های هسته ای ایران نقش هدایتگر را برعهده داشتند و یکی از پشتیبان های قوی علمی و مدیریتی در صنعت هسته ای محسوب می شوند.

فریدون عباسی: شهید فخری زاده زندگی خود را وقف ایران کرده بود/ او پشتیبان قوی علمی و مدیریتی در صنعت هسته‌ای کشور بود

در دومین سالگرد شهادت شهید محسن فخری زاده که جزو دانشمندان ممتاز صنعت هسته ای کشور محسوب می شود با فریدون عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی که از دوستان و همچنین همکاران این شهید نیز می باشد درباره شخصیت این شهید و نقش وی در تحولات و پیشرفت برنامه هسته ای ایران به گفتگو نشستیم.

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی در این باره به قدس آنلاین گفت: شهید محسن فخری زاده زندگی خود را وقف نظام جمهوری اسلامی ایران کرده بود.

وی تصریح کرد: وی در دوران هشت سال جنگ تحمیلی حضور فعالی در این عرصه داشت و ابتدا در منطقه کردستان و سپس در جبهه های جنوب نقش افرینی کرد و در عملیات رمضان جزو نیروهای فعال رزمی بود و رشادت خود را در این مناطق به خوبی نشان داد.

واکنش فرانسه به ترور شهید محسن فخری‌زاده

عباسی با بیان اینکه شهید فخری زاده از پشتکار بالایی در همه زمینه ها برخوردار بود ، تصریح کرد: در دورانی که دانشگاه ها بازگشایی شدند ایشان در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل شد و با جدیت فعالیت های علمی را دنبال کردند و از سال ۱۳۶۵ که فارغ التحصیل شدند فعالیت خود را در دانشگاه امام حسین (ع) اغاز و به تدریج پروژه های تحقیقاتی را در آزمایشگاه های تخصصی شروع کردند.

نماینده کازرون و کوه چنار در مجلس شورای اسلامی افزود: شهید فخری زاده در زمینه اندازه گیری تابش های هسته ای و محاسبات هسته ای جزو افراد برجسته و متخصص در کشوربودند زیرا وی در زمینه پدافند در مقابل پرتو ها فعالیت داشت و به عنوان یکی از افراد شاخص در زمینه اندازه گیری تابش های هسته ای مشغول به کار بودند و در این رشته تخصصی شاگردهای زیادی را نیز در دانشگاه ها آموزش دادند .

عباسی بیان داشت: شهید فخری زاده همزمان به مدیریت علمی نیز پرداخت ودر دهه ۷۰جلساتی را با حضور اساتید برجسته هسته ای کشور از جمله شهید شهریاری و شهید علی محمدی آغاز کرد و در این زمینه یک نقشه راه اولیه برای توسعه صنعت هسته ای کشور نیز تهیه کردند .

فریدون عباسی: شهید فخری زاده زندگی خود را وقف ایران کرده بود/ او پشتیبان قوی علمی و مدیریتی در صنعت هسته‌ای کشور بود

عضو کمیسیون انرژی مجلس یازدهم ادامه داد: این شهید هسته ای پروژه های بزرگی را در کشور به نتیجه رساند و تقریبا در همه پروژه های هسته ای ایران نقش هدایتگر داشتند و به عنوان یکی از پشتیبان های قوی علمی و مدیریتی صنعت هسته ای کشور محسوب و نام وی در تاریخ هسته ای ایران ماندگار خواهد بود.

عباسی تصریح کرد: شخصیت علمی شهید فخری زاده تنها در عرصه فیزیک و مهندسی خلاصه نمی شود، بلکه در عرصه فلسفه و عرفان نیز وی صاحب سبک و تجربه بود و با تسلطی که به اشعار حافظ داشت قابلیت تفسیر آنها و تطابق با ایات قرانی را نیز برخوردار بود.

خبرنگار: رضا طلبی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.